Bekijk desktop versie
Adidas F50  -  Nike voetbalschoenen  -  Adidas voetbalschoenen Alweer een goed idee van...  

Wie zijn wij?

Bij Voetbalschoenenwinkel vind je de nieuwste voetbalschoenen van Adidas en Nike tegen de voordeligste prijs. Voetbalschoenenwinkel is uw online expert op het gebied van uitsluitend voetbalschoenen, opgericht door een aantal voetballers met jarenlange ervaring in de voetbalbranche. In onze Voetbalschoenenwinkel vind je alleen de nieuwste en...

Lees verder

Kunstgras voetbalschoen

Kunstgras voetbalschoen

Voetbalclubs zijn momenteel erg bezig met het overgaan naar kunstgras velden. Dit omdat er dan altijd gepeeld kan worden, minder onderhoud nodig is en het heel lang mee gaat. De grote voordelen van kunstgras is voornamelijk dat de ondergrond geheel vlak is en er geen kuilen of hobbels zijn, waardoor wordt voorkomen dat voetballers zich verstappen. Doordat kunstgras een ander soort ondergrond is, is het belangrijk dat er voor deze ondergrond dan ook een andere schoen wordt gedragen. Voor kunstgras is er de speciale kunstgras voetbalschoen, waardoor er meer stabiliteit en comfort wordt geboden op het kunstgras.

Kunstgras voetbalschoenen van voetbalschoenenwinkel.com

De kunstgras voetbalschoen heeft kortere noppen, waardoor je inderdaad meer stabiliteit en comfort krijgt. Dit omdat kunstgras harder is en meer grip geeft, hierdoor zijn voetbalschoenen voor normaal gras niet optimaal te gebruiken voor kunstgras. Door de langere nop zal je op kunstgras snel vast blijven staan, waardoor je niet optimaal kunst sprinten en draaien en kan het snel leiden tot blessures. Met de kunstgras voetbalschoen kan jij als voetballer prachtige wedstrijden spelen zonder kans op blessures. 

Informatie kunstgras voetbalschoen

In onze webshop bieden we een uitgebreide collectie aan kunstgras voetbalschoenen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse, diverse modellen, prints en kleuren. Heb je vragen over de kunstgras voetbalschoen? Neem dan contact met ons op, wij informeren je graag!


Adidas Mundial Team Zwart Adidas Mundial Team Zwart
van € 119,95 € 95,95 per stuk Besparing 20 %

Sortering

Verfijn jouw zoekopdracht

Prijs
€ 94,00
€ 97,00
Welk merk? Filter op ondergrond Kies jouw maat Bovenmateriaal

Winkelen zonder zorgen

  • Altijd goedkoper dan in de winkel!
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig betalen met iDeal
  • Voor 15:00 besteld volgende dag in huis
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten