Bekijk desktop versie
Adidas voetbalschoenen  -  Nike voetbalschoenen  -  Adidas F50 Alweer een goed idee van...  

Wie zijn wij?

Bij Voetbalschoenenwinkel vind je de nieuwste voetbalschoenen van Adidas en Nike tegen de voordeligste prijs. Voetbalschoenenwinkel is uw online expert op het gebied van uitsluitend voetbalschoenen, opgericht door een aantal voetballers met jarenlange ervaring in de voetbalbranche. In onze Voetbalschoenenwinkel vind je alleen de nieuwste en...

Lees verder

Adidas ACE 17+

Woensdag, 18 oktober 2017 12:09
Adidas ACE 17+

Wil je net zo uitblinken als Paul Pogba, topspeler van Manchester United? Probeer dan nu de nieuwste Adidas ACE voetbalschoenen: Adidas ACE 17. Voetbalschoenenwinkel heeft verschillende uitvoeringen. Van de 17+ van Pogba tot de Adidas ACE Black editie.

Paul Pogba schoenen

De Adidas ACE 17+ wordt gedragen door niemand minder dan Paul Pogba. Een beter uithangbord voor de Ace 17+ bestaat er niet. Het spel van Pogba wordt gekenmerkt door kracht, stabiliteit en precisie. Dit zijn precies de belangrijkste kenmerken van deze Pogba schoenen.

Meesterlijke controle

De slogan van Adidas ACE is 'Meesterlijke Controle', of in het Engels: 'Master Control'. Pogba is de onbetwiste heerser op het veld bij Manchester United. Hij is de baas op het middenveld en houd de touwtjes in handen. Met balveroveringen, prachtige passes en verwoestende uithalen is de Franse sterspeler door niets en niemand tegen te houden. Wil jij ook zo'n meesterlijke controle op het veld uitoefenen? Bestel dan de allerlaatste Adidas ACE voetbalschoenen en heers op het veld.

Reageren

Onderwerpen

Iets voor jou?

Adidas Ace 17.1 FG Adidas Ace 17.1 FG € 199,95 per stuk
Adidas Ace 17.1 FG Adidas Ace 17.1 FG € 199,95 per stuk
Adidas Predator 18.1 FG Adidas Predator 18.1 FG € 175,95 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten