Bekijk desktop versie
Adidas F50  -  Nike voetbalschoenen  -  Adidas voetbalschoenen Alweer een goed idee van...  

Wie zijn wij?

Bij Voetbalschoenenwinkel vind je de nieuwste voetbalschoenen van Adidas en Nike tegen de voordeligste prijs. Voetbalschoenenwinkel is uw online expert op het gebied van uitsluitend voetbalschoenen, opgericht door een aantal voetballers met jarenlange ervaring in de voetbalbranche. In onze Voetbalschoenenwinkel vind je alleen de nieuwste en...

Lees verder

Adidas Classic Voetbalschoenen

Donderdag, 02 februari 2017 08:50
Adidas Classic Voetbalschoenen

De Adidas World Cup, Copa Mundial en Kaiser, deze voetbalschoenen behoren tot de meest populaire en meest verkochte voetbalschoenen aller tijden. Deze klassieke zwarte voetbalschoenen zijn al decennia lang niet veranderd en dat is ook helemaal niet nodig geweest. Deze voetbalschoen biedt wat elke voetballer zoekt: een soepele lederen voetbalschoen. De Adidas Classics koop je niet om gekke kleuren maar om de kwaliteit.

Wat maakt de Adidas Classic voetbalschoenen zo speciaal?

Door het soepele kangoeroeleer vormen de voetbalschoenen zeer goed naar de vorm van de voet. Er zijn weinig voetbalschoenen op de markt die over een dergelijke soepele upper beschikken. Door deze soepele upper zijn de voetbalschoenen uitermate geschikt voor voetballers met brede voeten of een hoge wreef.

De Adidas Classics beschikken over ronde noppen, hierdoor wordt het draaien op het veld vergemakkelijkt en de kans op blessures verkleind. De schoen bevat bovendien een EVA binnenzool die de grootste schokken opvangt.

Daarnaast heeft het als kenmerk dat het uiterlijk er degelijk uitziet en er geen felle kleuren of andere bijzonderheden aanwezig zijn. Bij deze voetbalschoenen hoef je geen fratsen te verwachten maar stellen nooit teleur.

Ook voetballen op deze oer degelijke voetbalschoenen? Heb je nog vragen over de Adidas Classic voetbalschoenen? Neem dan contact met ons op.

Reageren

Iets voor jou?

Adidas Mundial Goal zwart Adidas Mundial Goal zwart € 87,95 per stuk
Adidas Copa 17.1 FG Adidas Copa 17.1 FG € 159,95 per stuk
Adidas Mundial Team Zwart Adidas Mundial Team Zwart € 95,95 per stuk
Adidas Copa 17.2 FG Adidas Copa 17.2 FG € 79,95 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten