Bekijk desktop versie
Nike voetbalschoenen  -  Adidas voetbalschoenen  -  Adidas F50 Alweer een goed idee van...  

Wie zijn wij?

Bij Voetbalschoenenwinkel vind je de nieuwste voetbalschoenen van Adidas en Nike tegen de voordeligste prijs. Voetbalschoenenwinkel is uw online expert op het gebied van uitsluitend voetbalschoenen, opgericht door een aantal voetballers met jarenlange ervaring in de voetbalbranche. In onze Voetbalschoenenwinkel vind je alleen de nieuwste en...

Lees verder

Messi voetbalschoenen 2017

Woensdag, 18 oktober 2017 02:05
Messi voetbalschoenen 2017

In 2017 speelt een van de beste voetballers, zo niet de beste van de wereld op een speciale voetbalschoen. De Adidas Nemeziz. En ook die hebben wij op voorraad!

Messi lijn specificaties

De Messi lijn blijft een zeer populaire reeks voetbalschoenen. Dat komt onder andere door de lichtheid. Het bovendeel van deze voetbalschoen wordt de AGILITYKNIT genoemd en zorgt ervoor dat de schoen nauw aansluit op je voet. Hier is tevens de NSG-technologie op toegepast. Dit is een 3D-structuur dat je controle biedt op elke weersomstandigheden. Daar komt bij dat de hielconstructie van de voetbalschoen speciaal is ontwikkeld om je voet op zijn plek te houden tijdens het sprinten in alle richtingen. Dit staat bekend als PUREAGILITY. Tot slot, en dat maken de Messi voetbalschoenen ideaal voor snelheidsduivels, bevatten de voetbalschoenen het sprintframe om zo maximale snelheden te kunnen bereiken.

Tape geïnspireerd bovenwerk

De allernieuwste voetbalschoenen van Messi worden echter het meest gekenmerkt door het innovatieve door tape geïnspireerde bovenwerk. Bij het sporttapen wordt er rekening gehouden met de richtingen van je spieren en gewrichten. Er wordt dan een richting op getapet waar ook de spier of het gewricht naar toe gaat. Deze zelfde techniek is toegepast in het bovenwerk van de Adidas Nemeziz. Zo ervaar je maximale comfort.

Reageren

Onderwerpen

Iets voor jou?

Adidas Nemeziz 17+ FG Adidas Nemeziz 17+ FG € 239,95 per stuk
Adidas Nemeziz 17.2 FG Adidas Nemeziz 17.2 FG € 119,95 per stuk
Adidas Nemeziz 17.3 FG Adidas Nemeziz 17.3 FG € 71,95 per stuk
Adidas Nemeziz 17.2 FG Adidas Nemeziz 17.2 FG € 119,95 per stuk
Adidas Nemeziz 17.2 FG Adidas Nemeziz 17.2 FG € 119,95 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten