Bekijk desktop versie
Nike voetbalschoenen  -  Adidas F50  -  Adidas voetbalschoenen Alweer een goed idee van...  

Wie zijn wij?

Bij Voetbalschoenenwinkel vind je de nieuwste voetbalschoenen van Adidas en Nike tegen de voordeligste prijs. Voetbalschoenenwinkel is uw online expert op het gebied van uitsluitend voetbalschoenen, opgericht door een aantal voetballers met jarenlange ervaring in de voetbalbranche. In onze Voetbalschoenenwinkel vind je alleen de nieuwste en...

Lees verder

Modellen Adidas voetbalschoenen

Woensdag, 18 oktober 2017 10:51
Modellen Adidas voetbalschoenen

Of je nu op zoek bent naar een schoen dat past bij een razendsnelle vleugelaanvaller die veel moet sprinten en kappen, of een model dat geschikt is voor de spelbepaler, ons assortiment voorziet in alle verschillende modellen van Adidas. Van de Ace en de X tot de speciaal ontworpen Messi-lijn, waar de Argentijnse dribbelaar zelf aan meewerkte. Daarnaast natuurlijk de klassiekers zoals de World Cup, Copa Mundial en Kaiser. Uitgevoerd in elegant zwart, zonder hippe details, maar wel een schoen van zeer hoge kwaliteit. Er bestaat weinig schoenen die zo soepel zijn als de Adidas Classics. Bestel één van deze uitvoeringen makkelijk in onze webwinkel en speel het volgende weekend al op je nieuwe kicksen.

Assortiment Adidas

Al deze modellen zijn verkrijgbaar in diverse stoere kleurstellingen en in uitvoeringen die geschikt zijn om te spelen op natuurlijk gras, kunstgras of zelfs in de zaal. We hebben altijd een paar dat past bij jouw speelstijl en budget. Al beschikbaar vanaf maat 27 als kindervoetbalschoen, maar natuurlijk ook alle volwassen maten zijn altijd bij ons op voorraad. Shop direct jouw nieuwe paar; bestel voor 15:00 uur en je hebt ze voor je volgende wedstrijd al in huis!

Reageren

Onderwerpen

Iets voor jou?

Adidas Nemeziz 17.2 FG Adidas Nemeziz 17.2 FG € 119,95 per stuk
Adidas Copa Mundial Zwart Adidas Copa Mundial Zwart € 119,95 per stuk
Adidas Copa 17.2 FG Adidas Copa 17.2 FG € 79,95 per stuk
Adidas Copa 17.3 FG Adidas Copa 17.3 FG € 55,95 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten