Bekijk desktop versie
Adidas voetbalschoenen  -  Nike voetbalschoenen  -  Adidas F50 Alweer een goed idee van...  

Wie zijn wij?

Bij Voetbalschoenenwinkel vind je de nieuwste voetbalschoenen van Adidas en Nike tegen de voordeligste prijs. Voetbalschoenenwinkel is uw online expert op het gebied van uitsluitend voetbalschoenen, opgericht door een aantal voetballers met jarenlange ervaring in de voetbalbranche. In onze Voetbalschoenenwinkel vind je alleen de nieuwste en...

Lees verder

Welke voetbalschoenen zijn geschikt voor een hoge wreef?

Maandag, 08 april 2013 04:27
Welke voetbalschoenen zijn geschikt voor een hoge wreef?
Heb je voeten met een hoge wreef?
Ongeveer 5% van de mensen heeft een hoge wreef. Dit houdt in dat de voorvoet en de hiel extra zwaar worden belast terwijl de middenvoet nauwelijks druk voelt. Het gevolg is dat je geen schokdemping hebt tijdens het lopen en klachten kunnen ontstaan.

Waar moet ik op letten bij voetbalschoenen als ik een hoge wreef heb?
Kies lederen voetbalschoenen. Dit type voetbalschoenen zullen na verloop van tijd uitrekken/uitlopen en daardoor meer ruimte bieden aan de voet. Ook is het belangrijk dat je voetbalschoenen kiest waarbij de veters recht over de bovenkant van de voet lopen zodat je wreef meer ruimte heeft.

Welke voetbalschoenen zijn geschikt voor voeten met een hoge wreef?
Er zijn een aantal voetbalschoenen uit onze webshop die goed geschikt zijn voor een hoge wreef. Omdat een hoge wreef vaak gepaard gaat met een brede voet, hebben we bij onze selectie hier rekening mee gehouden.

De klassieke Nike Tiempo is een voetbalschoen die bekend staat om zijn degelijkheid. De upper van de voetbalschoen bestaat uit leer wat uit zal lopen en de veters lopen recht over de bovenkant van de voet. Door deze eigenschappen heeft een voet met een hoge wreef genoeg ruimte. Binnen de Tiempo collectie bestaan er wel verschillen in het kwaliteit van het leer, het topmodel, de Nike Tiempo Legend beschikt over het meest soepele leer en zal daarom het meest uitlopen en naar de voet vormen. In vergelijking met de onderstaande voetbalschoenen biedt de Tiempo meer ondersteuning maar de schoen valt wel iets smaller.

De classic voetbalschoenen van Adidas zijn al jaren een populaire keuze. De klassieke (lederen) zwarte voetbalschoenen zijn al niet of nauwelijks aangepast en dit is ook niet nodig. Dit zijn voetbalschoenen zonder verdere poespas. Het erg soepele leer biedt genoeg ruimte voor een brede voet met hoge wreef. De veters lopen bij deze schoen ook recht over de bovenkant van de voetbalschoen.

Heb je nog vragen of twijfels over deze voetbalschoenen? Laat het ons weten!

Reageren

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten